Maarten Bouwhuis

Dagvoorzitter

Maarten Bouwhuis is een veel gevraagd dagvoorzitter en debatleider. Daarnaast is hij presentator bij BNR Nieuwsradio. Maarten onderscheidt zich door zijn bevlogenheid, inhoudelijke scherpte en kwinkslag op het juiste moment.

Kjeld Aij

Dr. Kjeld Aij is directeur van de divisie Acute Zorg bij Amsterdam UMC (voorheen VUmc en AMC), waar hij eerder hoofd Anesthesiologie & Operatieve Zorg was. Hij is o.a. auteur van Lean leiderschap in de praktijk én Wie vraagt wordt beter!.

Miranda Berkhof

Miranda Berkhof is Chief Transformation and People Officer bij Wehkamp. Hiervoor was zij jarenlang werkzaam bij McKinsey. Hier heeft ze de basis gelegd voor haar passie en expertise rondom de transformatie van organisaties. 

Anje-Marijcke van Boxtel

Anje-Marijcke van Boxtel is psychologe en director Coaching and Leadership, Schouten Global. Zij is verder ook coach van het Team Brunel in de Volvo Ocean Race. 

Ron Meyer

Ron Meyer is directeur van de Center for Strategy & Leadership. Tevens is hij hoogleraar Strategisch Leiderschap bij Tias School for Business & Society, Universiteit van Tilburg.

Rini van Solingen

Rini van Solingen is spreker, schrijver, docent en ondernemer. Hij is deeltijdhoogleraar Global Software Engineering aan de TU Delft en auteur van diverse bestsellers over agile en scrum.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren